τελευταια νεα
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: ΤRAUMA-Εκπαίδευση δικηγόρων στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο για τα ασυνόδευτα ανήλικα

Pinterest LinkedIn Tumblr

Tο Συμβούλιο των Δικηγορικών Συλλόγων της Ευρώπης (CCBE), σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ευρωπαίων Δικηγόρων (European Lawyers Foundation) και τους Δικηγορικούς Συλλόγους της Αθήνας, της Ιρλανδίας, της Ισπανίας, τoυ Παρισιού, της Ιταλίας και της Πολωνίας διοργανώνουν στις προαναφερόμενες χώρες σειρά σεμιναρίων σε θέματα προσφυγικού και μεταναστευτικού δικαίου, καθώς και σε θέματα νομικής προστασίας ασυνόδευτων ανηλίκων.
Μετά την πραγματοποίηση του σεμιναρίου ΤRALIM στις  5 Μαρτίου 2019 θα πραγματοποιηθεί  την Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών το σεμινάριο TRAUMA, το οποίο θα εστιάσει στην ευρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία για τα ασυνόδευτα ανήλικα.  Στο σεμινάριο αυτό προβλέπεται ότι θα  συμμετάσχουν 40 Δικηγόροι Αθηνών.
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην ελληνική και αγγλική γλώσσα και θα συμμετέχουν ως ομιλητές εκτός των Ελλήνων συναδέλφων και δικηγόροι από την Γαλλία  και την Πολωνία.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί επίσημη βεβαίωση συμμετοχής καθώς και αντίτυπο του Εγχειριδίου σχετικά με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τα δικαιώματα του παιδιού-του Οργανισμού Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (FRA).
Στο χώρο του σεμιναρίου θα υπάρχει κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου υπηρεσία catering για τους συμμετέχοντες (buffet, soft drinks και καφές).
Οι συμμετέχοντες  πρέπει να γνωρίζουν την Αγγλική γλώσσα.
Το δικαίωμα  συμμετοχής, ανέρχεται στο ποσό των 50 ευρώ για τους δικηγόρους Αθηνών.
Όσοι δικηγόροι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο σεμινάριο της Αθήνας πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικά  έως και την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019  α)   αίτηση συμμετοχής τους στο σεμινάριο β) δήλωση ανάληψης της υποχρέωσης για καταβολή του ποσού των 50 ευρώ προς τον ΔΣΑ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση tsiri.an@dsa.gr  τηλ. (210 3398206)


Write A Comment